Jön a Jani

Tudom, hogy elfogult vagyok a népemmel szemben. Tudom azt is, hogy a sajátjaimat ostorozhatom, mert szeretem őket. Elvárom más magyaroktól is, hogy ugyanezt tegyék velem, ha szeretnek. Tudom, hogy a magyar nyelvet használók jó része is rászorul a szeretetre. Ismerem, mert én találtam ki a fordított Murphy - alaptörvényt: Ami megjavulhat, az meg is javul. Vigyáznunk kell azonban, mert: „Minden rosszban van valami kezdet.”

Utolsó kommentek

Kategóriák

Friss topikok

Hanczár János a magyarok állapotáról

2013.05.31. 23:48 Hanczár János

Murphy törvénykönyve az állatokról,

Címkék: horoszkóp csillagok csillagjegy Murphy

avagy a romló romlás romlásának romlása

Mottó: MINDEN VICCNEK A FELE IGAZ. DE MELYIK FELE?

Horoszkóp murphológia

(Anita és Jonathan Blokk, vagyis Hanczár János)

IKREK

május 21- június 20.

(Bővített eladás)

 

A mai napon (meg minden nap) a Plútó egzakt trigonja utal arra a tényre, hogy az asztrológusok tudják, melyik tényre utal a Plútó egzakt trigonja.

Az viszont biztos, hogy minden állat ikreket hoz a világra, és amelyik kettőnél többet is ellik, vagy fiadzik, esetleg szül, az úgy lesz. Ha meg pedig szüleiknek az utódok magas száma miatt olyan új ismeretségei adódhatnak, melyek segítségével jobban ki tudják használni belső energiáikat, akkor az is úgy lesz. Ez, ha jól értem, azt jelenti, hogy hülyére rohangálhatják magukat a kölkök élelmezése céljából. Ez is úgy lesz.

 A mai napon (no és persze minden nap) a délelőtti órák közül éppen 10 órakor a lajhár ascendense közelében jár a Vénusz, ettől azonban nem kell megijednie, mert egyrészt úgysem ért semmit az egészből, másrészt azt jelzi, hogy szerelmi célzattal elkezdett felé közeledni egy másik lajhár, aki viszont csak a délutáni órákban veszi őt észre. Persze ez ennek az állatfajtának a mérhetetlen utazási sebessége és gyenge látása miatt fordítva is így van. Sajnos délután az is kiderül, hogy mindketten nőstények.   

11 órakor a fogascet tömése kilyukad és lerobban. S ez még semmi.

12 órakor, másképpen fogalmazva dél körül pontosan a bőgőmajom hajlamos lehet a sírásra, mert a kacagó gerlék ellopják az ebédjét és még jól ki is röhögik.                                                                    

Háromnegyed kettőkor a rojtosfülű orrszarvú elindul a varrónőhöz, de az nincs otthon. Röviddel ezelőtt a Szíriusz-4 bolygó, vagy hollandi odalép az Ikrek jegye mellé. Ez sajnos elégtelen lett és az a magyarázata, hogy a kacsa lúdtollal írta a leckét, amiből kifogyott a tintahal. Mindez azonban nem jelent semmit, viszont az eset másodlagos következményeként a félszegúszó hal öt percig majd két órán keresztül fél napon át menekül egy kuvikfecske elől, mert az nem érti, miért van egy halnak mindkét szeme egyfelől és megpróbálja az egyiket kinyomni. Ezzel párhuzamosan a paradicsommadarak életében valamilyen családi probléma bukkanhatott fel, mert a hím szerelmes lett egy tengeri uborkába, ami be is teljesült.                                                                                                 

15 órakor a szagos légy harmonikus kapcsolatot akar kialakítani a poloskával, csak az ökörbéka mindkettőt elkapja, amitől olyan rossz szaga lesz, hogy még a büdös borz sem mer hozzá közeledni, pedig vett neki virágot is, igaz, hogy büdöskét.              

15 óra két perckor a Mars jótékony trigonja néhány egyéb partnerkapcsolati probléma felszínre bukkanását jelzi. Például a bóbitás gibbon álmában pofán vág egy gorillát, ami még nem is lenne baj, csak felébredve ezt elmeséli mindenkinek, és miután a gorilla fülébe jut a dolog, elkezdi üldözni a bóbitás majmokat, de főleg a gibbon anyját, akit végül utol is ér, pedig nem pontosan ezt akarta. Ugyanígy jár mind a hatvan bóbitás majom is.                                                     

16 óra négy perckor a rózsás gödény elkap egy cikornyás halat, de az megszólal és végeérhetetlen mondatokban, valamint trágár jelzős szerkezetek felhasználásával elkezdi sorolni támadója felmenőit. A gödény úgy megzavarodik, hogy többször leissza magát. Ekkor váratlanul feltűnhet valaki a láthatáron, de nem fog, mert akkora köd támad, hogy eltűnik az egész látóhatár.                                     

Háromnegyed 17 óra után sok perccel, azaz később lehetőség nyílik néhány régi kapcsolat tisztázására, mert az elefántfókák a Galapagos-szigeteken a sekély parti vizek melletti kövekbe nyomódva megtalálják Darwin néhány lábnyomát. Ezekről később kiderül: a tudós akkor hagyta ott őket, amikor a félmajmok elöl visszamenekült egy közeli baobab-fára, de ott már semmi nyomot nem hagyott. A Mars és a Nap konjunkciója miatt a dogonok rájönnek, hogy nem az emberek jöttek a Szíriusz bolygóról, hanem az állatok, de ez most már teljesen mindegy, és nem is biztos. 

Fél 21 órakor a Hold visszafordul előre megfontolt pályáján és trigont alkot egy hexagonállal, amit egzakt módon interferál a Nappal alkotott kreatív négyszöge. Ez azt jelzi, hogy este a repülőhal levelet kap egy fáról, amitől úgy megrémül, hogy azonnal feladja.                                                        

22 órakor és később egy lidérccápa eltűnik a Bermuda-háromszögben, de ez senkit nem fog érdekelni, mert akiket érdekelhetne, azok is eltűnnek.                                                                                           

Éjfél előtt kétharmad perccel a gorilla ismét rátalál a bóbitás gibbonokra és pofán vágja az egész fajt, ráadásul két perc múlva a Hold együttállásba kerül a Nappal és nem látszik semmi. Felgyorsulnak az események. Pontban ezután a hiéna bátran kimondja, hogy ez a nap is élvezetes volt.   

 

A műben szereplő állatok kitalált személyek. Ha valaki a hasonlóságot vél fölfedezni valós személyekkel, az nem a véletlen műve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jonajani.blog.hu/api/trackback/id/tr185338336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása